NL EN

Argeles-Gazost, CCS Pyreneeën. (Frankrijk)

Welkom in de Pyreneeën. Het CCS huis in de Franse Pyreneeën is juist buiten het dorp Argeles-Gazost gelegen. Gelegen in de vallei langs de bekende Tourmalet, Hautacam en vele andere beroemde Tour de France en La Vuelta beklimmingen.

Met deze beroemde beklimmingen zoals onder andere de Col du Tourmalet, Col d’Aubisque en de Col d’Aspin letterlijk om de hoek van dit CCS huis is dit wel DE plek om te rijden, trainen en te relaxen. Of je nu serieus aan het trainen bent of lekker voor het plezier hier in een prachtige omgeving wilt rijden; het is hier daarvoor bij uitstek geschikt!

Uw Verblijf

CCS Pyreneeën is gevestigd in een typisch groot Frans huis. Met een gevoel van oud en moderne tinten van luxe door elkaar. Zoals gewoonlijk zul je hier alles wat een fietser zich kan wensen aantreffen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Pau of Toulouse en vele grote autosnelwegen gaan naar dit gebied en daardoor is het ook zeer gemakkelijk bereikbaar.

Coffee Bar

Elke fietser weet dat de koffiecultuur deel uitmaakt van het ritueel van het fietsen. Daarom is het ook een belangrijk onderdeel van Cycle Coffee Society. Je gaat onze op maat gemaakte Coffee Bar waarderen als een plek om uw ochtend te beginnen met een sterke kop koffie voor de klassieke pre-ride kick. Geniet van een fantastische espresso – om de spieren op te warmen, of ontspan met een heerlijke latte na de rit. Of je voorkeur nu uitgaat naar een pot, espresso of latte, onze Coffee Bar is er voor jou. Onze Rocket espressomachine zorgt voor het beste brouwsel. Onze koffiespecialiteiten garanderen het perfecte kopje koffie, elke keer weer. Een volledig koffie-assortiment zal beschikbaar zijn, om je verblijf onvergetelijk te maken.

The Cycling Gym

Jouw omgeving moet je doelen ondersteunen. “Cycle Coffee Society” heeft jouw gezondheid en fitness gedekt met een state-of-the-art Cycling Gym ontworpen voor prestatiegerichte fietstochten. Onze Technogym MyCycling trainer vervaagt de grens tussen virtueel en realiteit en bootst exact hetzelfde gevoel na dat je hebt als je buiten fietst (perfect voor warming-ups of regenachtige dagen). We hebben een speciale Technogym-ruimte met gewichten voor krachttraining en een ontspanningsruimte om de knopen uit te rollen na een lange rit. Een gezonde fiets is ook van vitaal belang, dus we bieden een volledig uitgeruste werkplaats waar fietsen kunnen worden afgesteld. Uw fiets staat veilig gestald op een op maat gemaakte stalling, klaar om op ieder moment te vertrekken.

Argeles-Gazost, CCS Pyreneeën. (Frankrijk)