NL EN DE FR ES

Vallandry, Chalets de Vallandry (Frankrijk)

Vallandry is een knus bergdorpje met restaurants, barretjes en winkels. Het kenmerkt zich door een gespreid aanbod van kleinschalige residenties en grote, comfortabele chalet. Het is erg geliefd bij wintersporters en in de zomer door fietsers. De wegen met zijn geschikt voor gravel rijden, mountainbike en op de racefiets is de Col de la Loze binnen handbereik.

Er is een uiterst bosrijke landschap.

Vallandry is onderdeel van het skigebied Paradiski. Paradiski biedt een niet te evenaren variëteit aan stijlen. De drie bestemmingen (La Plagne, Les Arcs en Vallandry), die samen twintig skidorpen herbergen, is het aantal mogelijkheden qua type accommodatie uitzonderlijk hoog. Een familiaal vakantieverblijf in een klein Savoyaards dorp temidden van een enorm skigebied in de winter. In de zomer is het een mooie uitvalbasis voor prachtige tochten op zowel gravel, mountainbike als racefiets.

Hieronder enkele impressies van de verschillende mogelijkheden in chalets. Het parc is bij uitstek geschikt voor kleine gezelschappen die een mooi fietsgebied zoeken dat net meer afwijkt van de standaard en bekende cols. Ontdek Vallandry per fiets!

Vallandry, Chalets de Vallandry (Frankrijk)