NL EN

Denia, Marriott La Sella Golf & Bike Resort (Spanje)

Aan de Zuid-Spaanse Costa Brava ligt het prachtige Marriott La Sella hotel. In de plaats Denia, nabij Calpe en precies tussen Valencia en Alicante (ideaal als je per vliegtuig komt) ligt gelegen buiten het stadje en meteen in het buitengebied; de ideale plek voor mooie fietsritten te starten! Zoals de naam al zegt ligt er ook een prachtige golfbaan om het terrein, dus voor ieder wat wils.

Het hotel is werkelijk van alle gemakken voorzien en dat mag je ook verwachten van deze 5-sterren plus locatie. Het hotel heeft naast een goede gym, zwembad en zeer fraaie spa ook een speciaal ingerichte bike afdeling. Fietsen kunnen er veilig staan, reparatie en schoonmaak middelen aanwezig naast de speciale fietskleding was service.

Het gebied rondom Denia is perfect voor te rijden. Het is niet voor niets dat nagenoeg alle profs hier in de winter neerstrijken voor de nodige kilometers te maken. Fietsen kan hier in de bergen, mooi langs de kustlijn of een mooie mix van beiden.

Met zorg hebben we de mooiste routes gebouwd hier, de leukste stops tussendoor en als beloning wordt in dit hotel helemaal in de watten gelegd. Het diner is zeer divers met zelfs drie verschillende restaurants binnen het complex. Van Mediterraans tot Thais, alles aanwezig van topkwaliteit.

Denia, Marriott La Sella Golf & Bike Resort (Spanje)