NL EN

Eivissa, One Suites Hotel, Ibiza (Spanje)

Villa Can Paredes Sa Caleta

Cycle Travel heeft een verborgen schatten liggen op het prachtige eiland Ibiza (Spanje). Op deze fantastische locatie is fietsen in Spanje en specifiek op Ibiza nog nooit zo ervaren. We beschikken over veschillde toplocaties bij o.a. custom reizen.

In Ibiza bieden vanuit deze locatie verschillende concepten aan. Zo kun je hier prima op racefiets rijden, mountainbiken of gravel biken. De wegen zijn meer dan prima voor mooie ritten op de racefiets en het eiland heeft gewoon iets mythisch, dit moet je gewoon eens ervaren.

Cycle Travel biedt hier onder andere het leven als een prof concept. Aanhaken bij bestaande evenementen als de Vuelta Ibiza en Triatlon Ibiza met volledige verzorging zijn tevens mogelijk.

Cycle Travel heeft met het One Suites Hotel in Ibiza stad een prachtige locatie aan het strand bij de binnenstad

Omgeving

Ibiza heeft veel variatie te bieden op fietsgebied voor zowel de racefiets, gravel en mountainbike. Er zijn mooie routes uitgezet en het eiland heeft een prachtige uitstraling. De wegen zijn over het algemeen erg goed, het verkeer is niet zo druk als op het vaste land en bijna alles is over glooiende terreinen.

Op het eiland zijn er de idyllische stranden die je gemakkelijk per fiets kunt bereiken en daarnaast zijn vele hotspots op het eiland bij uitstek per fiets het gemakkelijkste te bereiken. Er heerst een zeer aangenaam mediterraan klimaat en het is door de gunstige ligging nagenoeg het hele jaar lekker weer op Ibiza. Fietsen op Ibiza staat nog redelijk onbekend bij het grote publiek maar dat maakt het eiland momenteel ook extra aantrekkelijk. Je hebt hier echt het relaxte vakantie gevoeld door de mooie omgevingen, leuke strandtenten, het goede eten en de gastvrijheid van de locals.

Ibiza heeft o.a. prachtige baaien, het eiland zit vol verrassingen op zowel race, mountainbike als gravel.

Faciliteiten

In het One Suites Hotel in Ibiza hebben we alle luxe en faciliteiten die je jezelf kunt wensen. Het hotel ligt super gelegen aan het strand en vlakbij de oude binnenstad van Ibiza. Alles op loop en fietsafstand. Op de zee gericht en zicht op het kleine schiereiland Formentera. Het hotel is voorzien van een groot zwembad, luxe kamers met persoonlijke uitbreidingen als een prive jacuzzi. In het hotel zitten een wellness, fitness ruimte en ruimtes in de garage voor de fietsen op te bergen. De grote verrassing zit op het dak waar een complete rooftop bar is met uitzicht op Ibiza stad en de zee.
Bezoek zeker het uitmuntende restaurant “Essence” waar elke dag een fantastisch ontbijt en avondeten geserveerd wordt.

Maak gebruik van het geweldige restaurant “Essence” in het One Suites hotel.
De unieke rooftop bar, een geweldige eye-catcher in Ibiza stad.

Services

Fitness mogelijkheden in het hotel
Yoga bij het hotel of op locatie

In het One Suites hotel zijn de volgende services mogelijk of custom op maat samen te stellen:
Prive parking in eigen parking
Vliegveld transfer met eigen One Suites shuttle bussen
Was service
Bed & Breakfast
Half Pension of volpension mogelijkheden met ook speciale wijnarrangementen.
Zwembad
Jacuzzi
Rooftop bar
Fitness ruimte
Op aanvraag massage, yoga, personal trainer, technische ondersteuning fietsen, fietsverhuur.

De kamers zijn zeer ruim opgezet en beschikken over alle gemakken.

Arrangementen

Cycle Travel biedt samen met One Suites Hotels e op maat gemaakte arrangementen aan zoals:
-Bikes, Family & Friends: kies uit een rit op de fiets of een personal training of beiden? Kom gezellig met je vrienden, vriendinnen of partner naar het eiland en beleef samen een toptijd bij One Suites Hotel
-Vuelta Campagnolo arrangement (racefiets)
-Leven als prof arrangement met fietsvakanties op het eiland (race, mountainbike, gravel)
-Vuelta Ibiza mountainbike arrangement (mountainbike)
-Triathlon Ibiza arrangement (triathlon)

Eivissa, One Suites Hotel, Ibiza (Spanje)