NL EN

Eivissa, Verseter Playa Hotel, Ibiza (Spanje)

Verseter Hotel Ibiza Playa

Cycle Travel heeft een verborgen schatten liggen op het prachtige eiland Ibiza (Spanje). Op deze fantastische locatie is fietsen in Spanje en specifiek op Ibiza nog nooit zo ervaren. We beschikken over veschillde toplocaties bij o.a. custom reizen.

In Ibiza bieden vanuit deze locatie verschillende concepten aan. Zo kun je hier prima op racefiets rijden, mountainbiken of gravel biken. De wegen zijn meer dan prima voor mooie ritten op de racefiets en het eiland heeft gewoon iets mythisch, dit moet je gewoon eens ervaren.

Cycle Travel biedt hier onder andere het leven als een prof concept. Aanhaken bij bestaande evenementen als de Vuelta Ibiza en Triatlon Ibiza met volledige verzorging zijn tevens mogelijk.

Cycle Travel heeft met het Verseter Ibiza Playa Hotel in Ibiza stad een mooie locatie aan het strand bij de binnenstad

Omgeving

Ibiza heeft veel variatie te bieden op fietsgebied voor zowel de racefiets, gravel en mountainbike. Er zijn mooie routes uitgezet en het eiland heeft een prachtige uitstraling. De wegen zijn over het algemeen erg goed, het verkeer is niet zo druk als op het vaste land en bijna alles is over glooiende terreinen.

Op het eiland zijn er de idyllische stranden die je gemakkelijk per fiets kunt bereiken en daarnaast zijn vele hotspots op het eiland bij uitstek per fiets het gemakkelijkste te bereiken. Er heerst een zeer aangenaam mediterraan klimaat en het is door de gunstige ligging nagenoeg het hele jaar lekker weer op Ibiza. Fietsen op Ibiza staat nog redelijk onbekend bij het grote publiek maar dat maakt het eiland momenteel ook extra aantrekkelijk. Je hebt hier echt het relaxte vakantie gevoeld door de mooie omgevingen, leuke strandtenten, het goede eten en de gastvrijheid van de locals.

Ibiza heeft o.a. prachtige baaien, het eiland zit vol verrassingen op zowel race, mountainbike als gravel.

Faciliteiten

Het Verseter Ibiza Playa Hotel is een fijne uitvalsbasis voor onze Ibiza Triathlon. De locatie ligt aan de start-finish. Het hotel is een 3-sterren accommodatie en geschikt voor sporters en hun familie om een prima verblijf te hebben tijdens de triathlon. Het eten is van goede kwaliteit en wordt in buffet vorm aangeboden. De faciliteiten zijn basis maar up to date en de ligging van hotel met mooi uitzicht maakt het compleet.

Mooi uitzicht met eigen zwembad met uitzicht op de zee

I

Arrangement Ibiza Triathlon

Cycle Travel biedt samen met het Verseter Ibiza Playa Hotel een op maat gemaakte arrangementen specifiek voor de Ibiza Triathlon.

Eivissa, Verseter Playa Hotel, Ibiza (Spanje)