NL EN

La Roche-en-Ardenne, Panache (België)

Fietsen en een onvergetelijk en comfortabel verblijf combineren? Dan zit je goed bij onze Cycle Travel locatie Panache Bike & Sleep. We bieden mogelijkheden voor zowel groepen als individuele fietsers.

Prachtige locatie middenin La Roche-en-Ardenne

De streek rondom La Roche vormt de ideale uitvalsbasis voor de sportieve buitenmens. Het bruist hier van de activiteiten en het is een prachtig gebied voor de racefiets, gravelbike of mountainbike om te verkennen.

Rij in een prachtige heuvelachtige omgeving bij o.a. Durbuy tussen de kastelen, molens en boerderijen. La Roche ademt fietsen!

Een gezellige ontvangst en koffie ruimte
Keurige slaapgelegenheden

In het bike & sleep hotel Panache heb je de perfecte basis voor de fietstochten in de Ardennen. Het pas gerenoveerde pand heeft 6 fraaie kamers met eigen badkamer. Het is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen. De kamers zijn verdeeld en er is een grotere familie of team kamer met 3 aparte kamers.

Op de begane grond is er een gezellige ontbijtruimte en een afgesloten (fiets) bergplaats met alle voorzieningen.

Panache heeft een fraaie eetruimte op de begane grond
Goede koffie en fietsen; het kan niet zonder!

Extra services

Natuurlijk kun je je eigen fiets meenemen, maar verblijf je bij Bike & Sleep, dan behoort het huren van E-bikes tot de mogelijkheden. De nieuwste Specialized E-bikes road en off-road zullen tot je beschikking staan, desgewenst in combinatie met GPS of zélfs met een gids. Vraag naar onze mogelijkheden!

Alleen maar topmateriaal bij fietsverhuur dat inpandig zit.

La Roche-en-Ardenne, Panache (België)