NL EN

Bedoin, CCS Mont Ventoux (Frankrijk)

Ons 18e-eeuwse historische “Cycle Coffee Society” huis is genesteld aan de voet van de Mont Ventoux, in het hart van het oude Bedoin, een charmant Provençaals dorp waar het leven rustig is, en fietsen een manier van leven is. Vele lokale ritten beginnen en eindigen voor de deur van onze Cycle Coffee Society, te beginnen met de grootste, zwaarste en beste van allemaal; de iconische Tour de France beklimming “de Ventoux”.

Cycle Travel werkt op de Mont Ventoux samen met partner Cycle Coffee Society die prachtige locaties heeft zoals dit huis in Bedoin.

Uw Verblijf

We hebben zes ruime en-suite slaapkamers die perfect zijn voor een grote groepen fietsaccommodatie. Iedere kamer is stijlvol en comfortabel uitgerust inclusief, moderne badkamers met bad/douche. Een ruime woonkamer (met een prachtige originele open haard) bevindt zich op de begane grond en is verbonden met onze volledig uitgeruste en moderne boerderij-keuken. Direct buiten de woonkamer is er toegang tot een intieme buitenplaats, compleet met een verwarmd zwembad en een zithoek met barbecue waar je met je vrienden kunnen ontspannen na de rit.

Coffee Bar

Elke fietser weet dat de koffiecultuur deel uitmaakt van het ritueel van het fietsen. Daarom is het ook een belangrijk onderdeel van Cycle Coffee Society. Je gaat onze op maat gemaakte Coffee Bar waarderen als een plek om uw ochtend te beginnen met een sterke kop koffie voor de klassieke pre-ride kick. Geniet van een fantastische espresso – om de spieren op te warmen, of ontspan met een heerlijke latte na de rit. Of je voorkeur nu uitgaat naar een pot, espresso of latte, onze Coffee Bar is er voor jou. Onze Rocket espressomachine zorgt voor het beste brouwsel. Onze koffiespecialiteiten garanderen het perfecte kopje koffie, elke keer weer. Een volledig koffie-assortiment zal beschikbaar zijn, om je verblijf onvergetelijk te maken.

The Cycling Gym

Jouw omgeving moet je doelen ondersteunen. “Cycle Coffee Society” heeft jouw gezondheid en fitness gedekt met een state-of-the-art Cycling Gym ontworpen voor prestatiegerichte fietstochten. Onze Technogym MyCycling trainer vervaagt de grens tussen virtueel en realiteit en bootst exact hetzelfde gevoel na dat je hebt als je buiten fietst (perfect voor warming-ups of regenachtige dagen). We hebben een speciale Technogym-ruimte met gewichten voor krachttraining en een ontspanningsruimte om de knopen uit te rollen na een lange rit. Een gezonde fiets is ook van vitaal belang, dus we bieden een volledig uitgeruste werkplaats waar fietsen kunnen worden afgesteld. Uw fiets staat veilig gestald op een op maat gemaakte stalling, klaar om op ieder moment te vertrekken.

Omgeving

De omgeving van de Mont Ventoux is prachtig en heeft veel meer te bieden dan alleen de mythische berg die tot ieders verbeelding spreekt. Via diverse fietsroutes kun je de prachtige omgeving van de Mont Ventoux verkennen. Deze routes liggen in de Baronnies, het gebied ten noorden en oosten van de kale berg. De Mont Ventoux is bekend, maar er zijn veel andere kleine cols die de moeite waard zijn om te beklimmen.
De ligging van Buis-les-Baronnies in het hart van de Baronnies, de nabijheid van de Mont Ventoux, de Gorges de les Nesques en de vallei van de Ouvèze maken Bedoin een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de regio.

Bedoin, CCS Mont Ventoux (Frankrijk)