NL EN

Saint-François-Longchamp, Parc Madeleine (Frankrijk)

Cycle Travel fietsvakanties op Parc Madeleine

Cycle Travel biedt in de Franse Alpen een superlocatie aan voor fietsvakanties in de bergen. In het centrum van Saint Francois Longchamp ligt het kleinschalige 4-sterren vakantiepark Parc Madeleine. De luxe chalets en appartementen liggen direct aan de Col de Madeleine (hors categorie klim in o.a de Tour de France & Parijs-Nice) en is ook bekend als het skigebied Grand Domaine (165km). Tijdens uw fietsvakantie in de Franse Alpen staan alle faciliteiten tot uw beschikking. Genieten in het restaurant en laat u in de watten leggen na een fietstocht. Parc Madeleine is zeer kindvriendelijke en gericht kleinere gezelschappen. Het park ligt op ongeveer 10 uur rijden vanaf Utrecht.

Cycle Travel fietsvakanties op Parc Madeleine in de Franse Alpen

Omgeving

Cycle Travel fietsvakanties heeft op de locatie Parc Madeleine een prachtig gebied midden in de Franse Alpen. Saint-François Longchamp bevindt zich in het hart van het grootste fietsgebied ter wereld. Vertrek voor een fantastisch avontuur in het hart van de Alpen. Parc Madeleine ligt pal aan de legendarische Col de la Madeleine en wordt omringd door even zovele mythische bergpassen zoals o.a. de Col du Glandon, Croix de la Croix-de-Fer, Col du Caliber. Alleen de Col de Madeleine is op drie verschillende routes te beklimmen onder compleet andere omstandigheden. Dit maakt de berg extra speciaal en uitdagend voor fietsers die van afwisseling houden. In onze Cycle Travel fietsvakantie routes nemen we ook de minder bekende maar even zo mooie beklimmingen mee. Laat u verrassen in deze mooie omgeving!

Faciliteiten

Parc Madeleine heeft tal van faciliteiten die zorgen voor een ontspannen vakantie. Tijdens uw Cycle Travel fietsvakantie kunt u gebruik maken van de onderstaande faciliteiten:

Parkeren

Parc Madeleine heeft een overdekte parking. Hier kunt u uw auto veilig en droog parkeren. Per boeking is 1 parkeerplaats standaard inbegrepen. Reist uw gezelschap met meerdere auto’s en wenst u meer parkeerplaatsen? Dat kan, maak dit dan kenbaar voor uw aankomst. Zo kunnen we uw parkeerplaatsen alvast reserveren en garanderen.

Cycle Travel fietsvakanties heeft op Parc Madeleine een afsluitbare ruimte waar alle fietsen veilig achter slot en grendel kunnen worden achtergelaten. Tevens is hier de mogelijkheid voor het onderhouden van de fietsen en zijn de aansluitingen voor een bikewash service aanwezig.

Restaurant

Het restaurant Parc Madeleine is de huiskamer van het vakantiepark. Hier staat de haard aan en spelen de kinderen terwijl er genoten wordt van een hapje en drankje. Ons restaurant serveert ontbijt, snacks en drankjes in de namiddag en in de avond diner. Onze specialiteiten zijn Raclette, fondue, steengrillen, brasserade en huisgemaakte Flammkuchen.

Het restaurant heeft tevens een vide waar onze tiener gasten zich kunnen vermaken met tafeltennis, biljart en het spelen van gezelschapsspellen. De allerkleinste spelen in de speelhoek op de begane grond, voorzien van kleurtjes, kleurplaten, trein, auto’s, pop en speeltipi. Mochten u dus uw gezin mee willen nemen op een Cycle Travel fietsvakantie is dat prima te combineren! Vraag naar de mogelijkheden.

Appartementen & Chalets

Saint-François-Longchamp, Parc Madeleine (Frankrijk)