NL EN

San Antonio de Portmany, Hotel Abrat, Ibiza (Spanje)

Hotel Abrat is gesitueerd aan de boulevard van San Antonio, in Caló des Moro.

Gelegen in de baai van San Antonio de Portmany, op Ibiza, is het 3-sterren Hotel Abrat, in het proces van renovatie voor 4-sterren categorisatie, een vakantiecomplex dat speciaal is ontworpen voor gezinnen in de zomer en uitermate geschikte voor sportgroepen in het voor- en najaar. Dit hotel heeft onlangs een ingrijpende renovatie ondergaan waardoor het dit seizoen volledig gerenoveerde kamers en een veel groter zwembad en solarium kan bieden, evenals een fitnessruimte.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een bar in Amerikaanse stijl en een buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner. Hotel Abrat wordt omgeven door grote tuinen en een leuke, speciaal ontworpen kinderspeelplaats. Het heeft ook een groot zwembad met solarium en een fitnessruimte, zodat vakanties uw dagelijkse trainingsroutine niet onderbreken.

Een van de grote troeven van dit hotel is de locatie. Het is gelegen aan het einde van de nieuwe boulevard, aan de voet van het strand Caló des Moro en op slechts een paar minuten lopen van Cala Gració (95 meter afstand). Het emblematische Café del Mar ligt op slechts 70 meter afstand, zodat u op elk gewenst moment van de zonsondergang kunt genieten. De luchthaven van het eiland ligt op 14 kilometer van het hotel, de haven van Ibiza ligt op 15 kilometer afstand en Las Dalias – bekend om zijn hippiemarkten – ligt op 24 kilometer afstand.

San Antonio de Portmany is na Ibiza-stad het belangrijkste stedelijke centrum van het eiland. Het staat bekend om zijn spectaculaire zonsondergangen in Café del Mar en het bruisende nachtleven. In dit gebied kunt u echter genieten van meer dan alleen zon en strand; het is ook mogelijk om eindeloos veel watersporten te beoefenen, zoals windsurfen en duiken. Het gebied is bij uitstek geschikt om heerlijke fietstochten te maken omdat alle groten wegen deze stad doorkruisen. Het gebied leent zich voor race, gravel en mountainbike activiteiten.

San Antonio de Portmany, Hotel Abrat, Ibiza (Spanje)