NL EN

Viana do Castelo, Feel Viana (Portugal)

Portugal is een droomplek voor wie op zoek is naar avontuurlijke vakanties in Europa. FeelViana Sport Hotel, gelegen in het noorden van Portugal, de parel, Viana do Castelo, kijkt uit over het dennenbos van het strand van Cabedelo. FeelViana is een duurzaam viersterrenhotel superieur, allemaal gemaakt van hout en perfect ingelijst in het omringende landschap.

Met zowel binnen- als buitenzwembaden, grote glazen ramen en een bevoorrechte locatie aan zee (200 meter), is dit Sport Hotel het perfecte toevluchtsoord weg van de drukte van het stadsleven. Het gebied is geweldig om te ontdekken per fiets, er zijn meerdere mogelijkheden met zowel race, gravel als mountainbike.

Voel je thuis bij ons. We hebben het gevoel dat je ons thuis bent.

Het FeelViana luxe 4-sterren sporthotel heeft een unieke ligging aan de zee net het prachtige stadje Viana do Castelo op loopafstand

Over Viana

De zee als erfgoed Viana do Castelo, in het hart van de regio Alto Minho, is een van de mooiste steden in het noorden van Portugal.

Aan de monding van de rivier de Lima en genesteld tussen de Atlantische Oceaan en de berg, is Viana do Castelo een charmante stad vol geschiedenis en traditie.

De sterke banden met rivier en zee hebben van Viana do Castelo een nautische stad gemaakt met een enorm natuurlijk, cultureel en archeologisch erfgoed. Het lokale handwerk is ook beroemd: de borduursels, de kleurrijke sjaals, het met de hand beschilderde keramiek, evenals het vakmanschap dat met goud werkt en er het bekende filigraan Viana-hart van maakt. Viana is een boeiende stad waar veel te doen is, maar waar rust en veiligheid centraal staan.

Het weer
Het weer in Viana do Castelo is mild. De hoogste temperaturen komen voor in de zomer en de maand januari is traditioneel de koudste maand, met een gemiddelde temperatuur van 10 graden. Met weinig regen is Viana het hele jaar door een heerlijke en aantrekkelijke bestemming. Regio Viana heeft een bevoorrechte locatie, in het hart van de prachtige regio Alto Minho, en op korte afstand van Ponte de Lima, Caminha, Valença, Braga, Porto, Santiago de Compostela en Spanje.

Verzorging
Het is mogelijk om een transfer of extra auto te boeken voor de ritten te begeleiden. Een sportmasseur zorgt voor extra herstel en het eten en drinken is van uitstekende kwaliteit. Laat je verwennen bij FeelViana en vooral laat je verrassen door de prachtige omgeving van Noord-Portugal

Viana do Castelo, Feel Viana (Portugal)