NL EN

Cycle Travel heeft een mooie partner in crime. Eentje met dezelfde passie voor fietsen op een next level. Cycle Coffee Society-huizen zijn geen hotels, we zijn top locaties, van waaruit u uw ritten kunt starten. Alle Cycle Coffee Society huizen liggen in de buurt van de beste wegen ter wereld – of het nu asfalt, gravel of onverhard is. Onze huizen bevinden zich op epische locaties over de hele wereld. Beginnend met Bédoin in de Provence en andere fantastische locaties die snel zullen volgen.

Koffie

Koffie is onze levensader. Van de eerste verwarmende cappuccino ’s ochtends, tot de oppepper van een macchiato met de altijd aanwezige kick van espresso.  Altijd standby, want als je koffie hebt die zo goed is als die van ons, is elk moment van de dag een koffiemoment. Wij gebruiken koffiebonen van onze partner Il Magistrale Cycling Coffee, en elk huis van Cycle Coffee Society maakt gebruik van Rocket Espresso, Jura en Moccamaster-koffiemachines. Het is een dienstverlenende mentaliteit bij ons, zelfs voor de koffie. 

Uw machine

Je hoeft je geen zorgen te maken over je partner als je in een Cycle Coffee Society House verblijft. Je fiets heeft waarschijnlijk niets anders nodig dan een schoonmaakbeurt en een smeerbeurt, maar mocht hij of zij een technische of mechanische behoefte hebben, dan kun je er zeker van zijn dat elk Cycle Coffee Society House is uitgerust met een kleine fietswerkplaats (parktoolset). Zodat je met het juiste gereedschap je fiets perfect kan af te stellen voor iedere rit.

You’re a machine

Fietsen rijden niet uit zichzelf een iconische beklimming op. Jij bent de motor en zoals elke motor heb je brandstof en afstelling nodig. Cycle Coffee Society heeft je gedekt. Maak gebruik van het zwembad op onze binnenplaats voor een verfrissende duik en je op te laden voor de rit van morgen. De huizen van Cycle Coffee Society hebben een volledig uitgeruste fitnessruimte. We hebben het niet over wat losse gewichten in de hoek en een stoffige oude loopband, maar over een goed assortiment en rollers van onze partner Technogym. Ideaal om naar behoefte kracht en conditie toe te voegen, met matten en schuimrollers. Er is ruimte genoeg om te stretchen, lenig te worden of zelfs een yogasessie te doen.

Uitrusting en kleding

Het team van de Cycle Coffee Society begrijpt dat u uw materiaal kent. U heeft het met veel zorg uitgekozen, na grondig onderzoek en zwaarbevochten ervaring. Ieder huis van de Cycle Coffee Society, heeft een eigen kledinglijn, die uw veeleisende smaak vast waardeert. Neem contact met ons op, om een outfit van onze partner Band Of Climbers aan te schaffen.

Cycle Coffee House pro patrons

De profs weten dat Cycle Coffee Society Huizen zich uitstekend lenen om te trainen. Wees dus niet verbaasd als er af en toe een bekend gezicht uit het profpeloton in het huis verblijft, als onderdeel van een etappe verkenning of training voor het seizoen. Zij zijn net als jij op zoek naar de best mogelijke rit, de beste koffie als brandstof en een ervaring na de rit die je nergens anders, of van niemand anders, kunt krijgen.

Leden

De capaciteit is beperkt om een doelgericht en intiem gevoel te geven – zoals bij iedere Society. Natuurlijk, als je eenmaal lid bent van de Cycle Coffee Society, word je een premium gast met de keuze uit de reserveringsslots. Als lid kennen we jou, zoals een DS zijn team kent; wat je leuk vindt, wat je niet leuk vindt en we gebruiken deze kennis om je verblijf bij elk bezoek aan de Cycle Coffee Society op maat te maken. Het is onze taak je ervaring aan te scherpen, zodat elke rit vlotter en ontspannender verloopt en de rijtijd efficiënter is. Het zijn de details die tellen.