NL EN

Leuk je te ontmoeten!

  

Wij kennen het irritante gevoel van een niet gepoetste fiets, een piepende ketting en het pijnlijke gevoel van slecht onderhouden onderdelen…
maar ook de moraal van een perfect lopende fiets. Schoon, gesmeerd en stil.

Soms vóél je dat je snel bent en dat alles perfect op elkaar aansluit. Aan de andere kant kun je nog zo goed in vorm zijn, op een slecht onderhouden fiets haalt de man met de hamer je net even sneller in.  

 Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij alles hebt wat nodig is om je fiets perfect voor te bereiden voor je volgende avontuur. Dat ene biertje minder en die intervaltrainingen zal je zelf moeten doen. 

Wij zijn fietsers.

   

Wij fietsen allemaal. Vaak of niet zo vaak, snel of iets minder snel. Sommigen op een racefiets, anderen op een tijdritfiets, MTB of gravelbike. Doe geen moeite om ons op vrijdag na 16u te bellen want dan is de Dynamic Weekend Ride. Een uurtje vol gas tussen de weilanden, windmolens en dijken door. Meestal vechtend tegen de wind, soms ook tegen de regen. Wat er ook gebeurt, we eindigen altijd met een biertje op kantoor.
Je bent van harte welkom om een keer mee te fietsen, maar doe geen moeite om ons eraf te rijden 🙂 

Wij zijn een team.

Wat zouden de renners in het peloton zijn zonder mechaniekers en de perfect geprepareerde fietsen? 
Hoe zou een pitstop eruitzien zonder pitcrew? 
Hoe kan een spits scoren zonder assist?  

Samenwerken maakt ons sterk. Dynamic is omgeven door de beste wetenschappers, laboratoria en professionele wielerteams. Combineer dat met de sfeer van een bruisende startup
en je hebt de ideale omstandigheden om dé producten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat jij het maximale uit je rit haalt.  

Wij zijn Dynamic.

    

Dynamic is onderdeel van een jong bedrijf; het merk bestaat al meer dan 30 jaar maar het is pas sinds begin 2020 dat we op onze eigen benen staan. Opgericht in de jaren 80 en ooit onderdeel van een Duitse groothandel in de fietsindustrie, bouwen we op een lange historie. Na overnames door Tacx en later Garmin vonden wij dat Dynamic de volledige focus en aandacht verdient waarna we de stap hebben gezet om het merk zelfstandig te maken.
Het team achter Dynamic komt uit de fietsindustrie en heeft een sterk netwerk. Vanuit ons hoofdkantoor in Naaldwijk gaan onze producten naar fietsers van over de hele wereld. 

 Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze avonturen.