NL EN

EBS

EBS staat voor Event & Brand Structures en onze naam zegt het eigenlijk al. Wij zijn gespecialiseerd in het branden van jouw bedrijf op evenementen. Een samenwerking met EBS zorgt ervoor dat jouw merk opvalt tussen al die anderen op zowel kleine als grote evenementen. Laat ons weten wat voor project je hebt en wij doen de rest. 

SHOWROOM

Nog niet helemaal zeker welke producten het beste passen bij jouw evenement? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom in Borne. Wij helpen je graag met het samenstellen van een eventuele opzet voor het desbetreffende evenement. Van bedrijfsborrels tot grote festivals, overal hebben we een oplossing voor. Kom gerust langs.

HOGE KWALITEIT

Onze evenement tenten verkopen wij doorgaans maar één keer, tenzij je als klant meerdere tenten wil bestellen. De reden dat wij onze tenten en andere producten maar één keer hoeven te verkopen heeft te maken met de goede kwaliteit van onze producten. Daarnaast zijn al onze producten extreem eenvoudig op te zetten en geven wij op al onze full-color prints maar liefst 2 jaar garantie. Al onze producten zijn brandvertragend en hebben een Europees veiligheidscertificaat. De technische afwerking zorgt ervoor dat onze producten waterdicht en schimmelwerend zijn en door middel van een speciale UV coating wordt al het materiaal goed beschermd tegen de zon. 

CONTACT

Wij komen graag in contact met jou als opdrachtgever. Dit omdat we merken dat er vaak vragen zijn alvorens het duidelijk is welk product het beste bij jouw evenement past. Wij bijten in ieder geval niet en advies kost niets, net als ons gratis 3D- ontwerp in jouw huisstijl. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Ook al is het maar een kleine vraag, wij beantwoorden hem graag. 

Cycle Travel EBS tent op de Col de la Madeleine (Frankrijk)