NL EN

Fiets is hét magazine voor de sportieve fietser en vertelt maandelijks alles over fietsen. Fiets wordt gemaakt door en voor fietsers. Het magazine is al bijna 40 jaar de trotse autoriteit op het gebied van sportief fietsen en alles daaromheen. Lezers krijgen elke maand volop inspiratie over hoe het meeste uit je fiets-hobby te halen. Van handige informatie over de beste materialen en technieken, tot tips over hoe je het slimst traint en de mooiste vakantiebestemmingen: Fiets biedt het allemaal.

Wie traint voor een specifiek fietsdoel vindt in Fiets handige schema’s en artikelen over de mooiste toertochten & cyclo’s. Wat je het beste kunt eten en drinken als je traint voor zo’n doel? Ook dat vind je terug in hét fietsmagazine van Nederland. Alles stap-voor-stap en concreet uitgelegd. Lezers die uitgefietst zijn duiken op de bank met de boeiende verhalen over wielersport, achtergronden en interessante tests op het gebied van racefietsen, gravelbikes, mtb’s, fietsonderdelen en meer.

Doelgroep

Voor fietslezer is de wielersport meer dan een hobby, het is een levensstijl. Vakanties staan in het teken van de fiets (82% neemt de fiets mee op vakantie) en het komt nauwelijks voor dat er een week niet gereden wordt. Hij fietst prestatiegericht, als fanatieke kilometervreter of avontuurlijke routebouwer. Die hobby mag wat kosten, zowel in tijd als geld. De fietslezer besteedt zijn geld graag aan fietsen, onderdelen, toertochten en fietsvakanties. Meer dan de helft van de lezers heeft naast een racefiets ook nog een mountainbike of gravelfiets. De prijs van hun fiets ligt tussen de 2500 en 5000 euro.

Fiets.nl