NL EN

Kirsten & Berit van Fietsvrouwen.cc

Fietsvrouwen is het platform voor fietsende vrouwen in de Benelux die voorziet van informatie, evenementen organiseert en de vrouwen in de breedste zin van het woord met elkaar in verbinding brengt en motiveert.

Vrouwen inspireren, motiveren en verbinden met de fiets als centraal middelpunt. Met onze passie voor fietsen motiveren, inspireren en verbinden wij vrouwen.

Wij willen de bekendheid van het fietsen voor vrouwen in Nederland vergroten met als doel; de breedtesport met de topsport te verbinden.

Fietsvrouwen reis naar Ibiza

Onze community speelt zich voor een groot deel online af, maar wij krijgen er heel veel energie van om jullie offline samen te zien komen. Met de Fietsvrouwen Evenementen willen wij jullie voorzien van verschillende soorten evenementen. Clinics waarbij je meer leert en de tips meteen toe kan passen in de praktijk. Toertochten om nieuwe plekken te ontdekken en andere Fietsvrouwen te ontmoeten. Ga mee op fietsvakantie en ontdekt de mooiste plekken met je fiets, samen met andere Fietsvrouwen. Ga je mee? Kijk dan op:

https://fietsvrouwen.cc/