NL EN

FIT FILOSOFIE; EEN MAAT PAST NIET ALLES.

Lake’s missie is om de best passende en meest comfortabele high performance fietsschoenen ter wereld te maken.

We stemmen de pasvorm af op de functie van elke schoen die we maken. Het comfort en de prestatiebehoeften van fietsers zijn niet alleen afhankelijk van het soort rijden dat ze gaan doen, maar ook van hun geslacht en hoe hard ze rijden. Deze theorie gaat verder dan materialen en constructiemethoden tot de daadwerkelijke vorm van de voet (de “leest”) waarrond een schoen is gebouwd om te bepalen of een schoen aan een bepaalde behoefte voldoet. In plaats van te proberen een of twee voetvormen te maken die bij elke rijder passen, hebben we een verscheidenheid aan leesten gemaakt om aan de behoeften van de meeste rijders te voldoen. De volgende beschrijvingen helpen u bij het kiezen van het model dat het beste aan uw behoeften voldoet.

Bezoek onze Maatgids  voor hulp bij het kiezen van het Lake-schoenmodel dat het beste aan uw behoeften voldoet.  

Sinds 1982 heeft Lake nieuwe categorieën in de fietsschoenenmarkt geïnnoveerd. Mountainbikeschoenen bestonden niet totdat Lake de eerste schoen produceerde die speciaal ontworpen was om het ruige terrein aan te kunnen en stijf genoeg was om geen voetvermoeidheid te veroorzaken. een categorie voor fietsen. Er zijn niet veel bedrijven die zich primair op de voet richten en ze maken ook niet alleen schoenen; Lake blijft echter resoluut in onze focus, om de meest comfortabele, best presterende fietsschoen op de markt te maken. 

We hopen dat je lid wordt van de familie van Lake Shoe Supporters die je fietsschoenen lang na hun houdbaarheidsdatum zullen dragen. 

Geschiedenis

HET VERHAAL VAN HET MEER

Als je een passie voor fietsen hebt, zoals wij bij Lake, vertaalt dit zich in een levenslange passie. Het zit ons in het bloed, we zijn toegewijd aan fietsen. We hebben uren in de loopgraven gereden, de pijn doorstaan ​​en zijn cum laude afgestudeerd aan de school van harde klappen. We hebben de vorm bestudeerd van duizenden voeten die miljarden cirkels trappen. Ontworpen en bewezen als de meest comfortabele schoen in het peloton. U zult uw versleten schoenen niet willen vervangen, we hopen dat u gewoon een ander paar van Lake wilt kopen.

Lake werd in 1982 in Evanston Illinois geboren en werd al snel een begrip voor fietsschoenen. Naarmate de sport groeide in Noord-Amerika, groeide ook de veelzijdigheid en de vraag naar meer stijlen. De MXZ303 (winterlaars) is gemaakt vanwege een zeer koud klimaat dat elk jaar het hoofdkwartier van Lake trof, de oevers van Lake Michigan, waar de temperaturen mogelijk de koudste zijn in Noord-Amerika. Veel andere innovatieve ontwerpen zijn in de loop der jaren uit de schoenencollecties van Lake voortgekomen. Meer recentelijk was Lake de eerste die het MX 331 Cyclocross-specifieke model ontwierp en produceerde en vandaag de dag blijft het de “heilige graal” van cyclocrossschoenen.

Onze trots is voortgekomen uit een simpel feit, dat we als eersten op de markt zijn met veel, zo niet de meeste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fietsschoenen. In tegenstelling tot de meeste bedrijven op de markt, zijn we niet afgeleid door het aangaan van verschillende fietsproductcategorieën, we zijn trouw gebleven aan onze kernwaarde en dat is om de best passende fietsschoen van de hoogste kwaliteit op de markt te produceren.

MATERIALEN

WAT MAAKT EEN MEER, EEN MEER ?

De technologieën en materialen die we in onze schoenen gebruiken, maken ons uniek. We werken samen met enkele van de bekendste merken in de industrie om onze reeds uitgebreide R&D-processen te verbeteren.

Kangoeroeleer, voor Lake by Packer Leather, is het lichtste, sterkste en meest duurzame natuurlijke leer.  Het maakt gebruik van meerdere oppervlaktebehandelingen om uw voeten beter te beschermen en te verhogen.  De Duratek-behandeling versterkt het leer en beschermt het tegen slijtage, en de antimicrobiële behandeling van Microblok maakt het leer onbewoonbaar voor microben en ziektekiemen.

Packer Kangoeroe Leer

Kangoeroeleer, voor Lake by Packer Leather, is het lichtste, sterkste en meest duurzame natuurlijke leer. Het maakt gebruik van meerdere oppervlaktebehandelingen om uw voeten beter te beschermen en te verhogen. De Duratek-behandeling versterkt het leer en beschermt het tegen slijtage, en de antimicrobiële behandeling van Microblok maakt het leer onbewoonbaar voor microben en ziektekiemen.Leer is een premium leer met een klassiek uiterlijk en een ongelooflijk gevoel.  Het veroudert prachtig terwijl het ademend blijft en zich natuurlijk aanpast aan je voet.

ECCO leer

Leer is een premium leer met een klassiek uiterlijk en een ongelooflijk gevoel. Het veroudert prachtig terwijl het ademend blijft en zich natuurlijk aanpast aan je voet.Pittards® WR100-leer is een uniek, zeer waterafstotend en ademend leer, speciaal ontworpen om zachtheid en soepelheid in de loop van de tijd te behouden.  Gebruikt in onze schoenen in extreme staat.

Pittards leer

Pittards® WR100-leer is een uniek, zeer waterafstotend en ademend leer, speciaal ontworpen om zachtheid en soepelheid in de loop van de tijd te behouden. Gebruikt in onze schoenen in extreme staat.Extreem duurzaam leer met unieke en slijtvaste afwerkingen.  Deze leersoorten bieden de geweldige pasvorm, het gevoel en de duurzaamheid waarop Lake zijn reputatie heeft gebaseerd.

Helcore leer

Extreem duurzaam leer met unieke en slijtvaste afwerkingen. Deze leersoorten bieden de geweldige pasvorm, het gevoel en de duurzaamheid waarop Lake zijn reputatie heeft gebaseerd.Ontworpen in Japan om leer zo dicht mogelijk na te bootsen met veel extra voordelen.  Tot 30% lichter dan leer van dezelfde dikte, sneldrogend en met grote duurzaamheid en oppervlakteafwerking.

Clarino Microvezel

Ontworpen in Japan om leer zo dicht mogelijk na te bootsen met veel extra voordelen. Tot 30% lichter dan leer van dezelfde dikte, sneldrogend en met grote duurzaamheid en oppervlakteafwerking.Boa

Carbitex CX6

Carbitex CX6, gemaakt in de VS van koolstofvezel, heeft de hoogste treksterkte van alle in de handel verkrijgbare vezels, rekt niet uit en is vervaardigd in een uitzonderlijk flexibele vorm – waardoor koolstofvezelprestaties in zachte toepassingen mogelijk zijn.Nufoam

NuFoam

NuFoam biedt extreem ademend vermogen, lichtgewicht prestaties, vochtregulatie en antimicrobiële eigenschappen in één pakket. Het perfecte technische materiaal voor ‘s werelds meest technische schoenen.Outlast Smart Fabric-foto.

Overleven SmartFabric

SmartFabric Technology maakt gebruik van micro-ingekapseld Phase Change Material (mPCM), dat op microscopisch niveau werkt om een ​​constante huidtemperatuur te behouden. Dit fungeert als een buffer tegen de extreme temperaturen die worden gegenereerd tijdens hoge activiteit. Het resultaat is koeler of warmer, afhankelijk van de behoefte van uw lichaam, drogere, minder zweterige, comfortabelere voeten.Premium voetbedden maken gebruik van onze High Performance Insoles-technologie om een ​​superieur voetbedpakket te creëren.  De combinatie van technische stoffen met ® functiespecifiek zoolontwerp zorgt voor een voetbed met langdurig comfort en verbeterde voetstabiliteit die toepasbaar is in alle schoenencategorieën.

Syksol Premium voetbedden

Premium voetbedden maken gebruik van onze High Performance Insoles-technologie om een ​​superieur voetbedpakket te creëren. De combinatie van technische stoffen met ® functiespecifiek zoolontwerp zorgt voor een voetbed met langdurig comfort en verbeterde voetstabiliteit die toepasbaar is in alle schoenencategorieën.Vibram® is de wereldleider in rubberen zolen voor extreme atletische bezigheden.  Onze drie exclusieve Vibram®-zolen zijn de eerste in de fietswereld en zetten een nieuwe standaard voor functionaliteit en duurzaamheid in fietsschoenen.

Vibram-zolen

Vibram® is de wereldleider in rubberen zolen voor extreme atletische bezigheden. Onze drie exclusieve Vibram®-zolen zijn de eerste in de fietswereld en zetten een nieuwe standaard voor functionaliteit en duurzaamheid in fietsschoenen.

BOA® Fit-systeem

De ongelooflijke pasvorm van Lake komt van ons unieke patroonontwerp, schoenleesten en materiaalkeuzes. Het BOA® Fit-systeem biedt een nauwkeurig afstelbare pasvorm die de druk gelijkmatig verdeelt en hotspots elimineert. Dit systeem biedt een vergelijkbaar niveau van pasvorm en verstelbaarheid als in veters met het gemak van on-the-fly aanpassing samen met snel in- en uitstappen. Het is het eerste mechanische systeem dat aan onze hoge eisen voldoet.