NL EN

Het is een genot om samen te mogen werken met topchef Rene Huisman van restaurant Smaek uit het Nederlandse Geldrop. Rene heeft al jaren een zeer succesvol restaurant en heeft het ‘thuis’ restaurant concept dat vooral tijdens Covid-19 populairder werd tot in perfectie uitgewerkt.

Op onze reizen kiezen we altijd voor de beste kwaliteit eten en drinken. Hierbij een korte impressie hoe we onze diners van topchef Rene Huisman van restaurant Smaek het beste tot zijn recht komen. Laat u verrassen en boek een custom reis of weekend trip waarbij we dit heerlijke eten mise-en- place klaarmaken voor u!

Met zorg en passie samengestelde culinaire gerechten van Smaek

Door het succes van Smaek@home is er inmiddels een ook Smaek Atelier geopend; een Kookstudio, Shop & Traiteur

Hoe zit de vork in de steel? In het SMAEK Atelier verzorgen we smaakvolle kookworkshops en die zijn lekker anders. Met kwaliteit van het bovenste bord bieden we een unieke beleving onder begeleiding van een van onze koks. Dit alles in een privé setting. Behalve een grote professionele keuken is het SMAEK Atelier ook voorzien van een presentatie scherm, ideaal voor een werkoverleg of bedrijfspresentatie. Het SMAEK Atelier biedt de perfecte ambiance om rustig te praten met medewerkers, collega’s of zakenrelaties en is zowel te reserveren voor lunch als diner.
Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Stuur dan een email naar info@restaurantsmaek.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06-48253152