NL EN

Irritatie van het zitvlak is nou niet echt het meest populaire gespreksonderwerp van een fietser. Toch is het slim je hier goed op voor te bereiden. Door transpiratie, wrijving en warmte ontstaat irritatie van de huid. Squirrel’s Saddle Butter zorgt, door de unieke samenstelling, dat de huid langdurig beschermd wordt. Daarnaast worden irritaties en nare geurtjes voorkomen. 

Saddle Butter is veilig te gebruiken voor heren én dames. Ook kun je, na het douchen, een dun laagje aanbrengen op ruwe huid zodat de huid sneller kan herstellen voor de volgende fietsdag! Ideaal voor een meerdaagse tocht dus.

Wij zijn distributeur van het mooie merk Squirrel’s Nut Butter en zijn zelf ook zeer regelmatig op de fiets te vinden. Zeker bij lange ritten is Saddle Butter voor ons een onmisbaar product geworden. Naast het feit dat we liefhebbers zijn, hebben we ook farmaceutische kennis in huis en zijn echt overtuigd van het Amerikaanse merk. De bedenkers van SNB zijn zelf ook fanatieke sporters: Squirrel’s Nut Butter is dus echt voor en door sporters gemaakt!

Bekijk de site van de SNB producten: https://www.sportvoetenshop.nl/