NL EN

Cycle Travel is touroperator voor dit unieke mountainbike evenement op Ibiza.

Na ons twintigjarig jubileum te hebben gevierd, gaan we er weer tegenaan. Aanstaande dinsdag 21 december om 20.00 uur verkopen we de eerste 400 nummers van de editie 2022 (180 euro), die terugkeert naar Pasen om u het beste van het beste voor een mountainbiker te bieden: paden, rotsen, tracks en trails zullen de sfeer van ons evenement versterken, uniek in de wereld. We beloven dat je als een andere Ibiza naar huis gaat. Op 11 januari stellen we nog eens 400 nummers (210 euro) ter beschikking, die deze 21ste editie zullen vervolledigen met de 120 gereserveerde plaatsen van het uitstel van voorgaande jaren en nog eens 80 die geblokkeerd zijn voor verschillende verplichtingen.

Misschien kent u onze historie of ons land al. Voor jou hebben we ook verrassingen, die even duren om te onthullen, zodat je de illusie behoudt om te blijven trainen tegen wind, kou en regen.
Integendeel, als je nog nooit hebt deelgenomen aan de Ronde van Ibiza in MTB, raden we je aan om je fiets grondig te finetunen, de helm goed af te stellen en de bidons goed te vullen.
We beloven je dat we je niet zullen teleurstellen in dit nieuwe avontuur. Het doel van ons hele organisatieteam is dat je een unieke ervaring beleeft op je mountainbike.
Je leert het meest natuurlijke gezicht van Ibiza kennen, degene die de spieren van mountainbikers test met authentieke beenbrekende lijnen, en je zult veel lijden. Maar dat doe je altijd met een glimlach van oor tot oor.

Verderop wachten twee marathonetappes en nog een crosscountry-etappe met belangrijke wijzigingen in de routes.

Welkom bij ons thuis en bij de eenentwintigste editie van de Vuelta a Ibiza MTB Scott.

Promo video van de Vuelta Ibiza MTB presented by Scott
Samenvatting van de laatste editie in 2021