NL EN DE FR ES

Groepsreizen

Filter

Datum reis
Selecteer maand
Landen
Landen
Discipline
Discipline
Soort vakantie
Merk
Merk

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

 • 4 dagen
  150 km
  Incl. Verblijf
  Neem deel aan de halve triathlon in Ibiza stad en heb een volledig verzorgd verblijf in een 3- of 5-sterren ONE hotel pal voor de startlocatie van dit evenement!
  19 oktober 2023 / 23 oktober 2023
  Triathlon
  4 /5
  5 /5
  4 /5
  4 /5
 • 3 dagen
  500 km
  Incl. Verblijf
  FIETSTRAVEL daagt jullie uit voor een fantastisch avontuur op de fiets vanuit Nederland naar de Belgische Ardennen en weer retour! Een flinke tocht voor de echte mannen en vrouwen met “Panache” in de benen.
  10 mei 2024 / 12 mei 2024
  Racefiets / Ultra Rides Race - Gravel
  4 /5
  4 /5
  5 /5
  4 /5
 • 8 dagen
  350 km
  Incl. Verblijf
  Op zoek naar het ultieme mountainbikegebied? Stop met zoeken, want de Italiaanse Dolomieten biedt de ervaren mountainbiker alles wat je verwacht van een mountainbikereis.  Cycle Travel biedt een volledig verzorgde groepsreis van een week (6 fietsdagen) aan in september 2024.
  31 augustus 2024 / 07 september 2024
  Mountainbike - MTB
  4 /5
  4 /5
  5 /5
  4 /5
 • 3 dagen
  220 km
  Incl. Verblijf
  Speciaal voor de leden, fans en volgers van FIETSVROUWEN.CC  bieden we een compleet verzorgd weekend aan in de Belgische Ardennen met alles erop en eraan. Een flinke tocht voor de echte vrouwen met Panache in de benen die voor de mooi trainingsweekend willen gaan, genieten van lekker eten en gezelligheid onder elkaar.
  03 mei 2024 / 05 mei 2024
  Racefiets
  3.5 /5
  4 /5
  5 /5
  3.5 /5
 • 5 dagen
  250 km
  Incl. Verblijf
  REGISTRATIE IS NOG NIET GEOPEND! Interesse?! Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Ontvang als eerste alle info over de unieke Vuelta Ibiza Mountainbike tour van 2024! Cycle Travel fietsvakanties heeft een beperkt aantal plekken gereserveerd!
  28 maart 2024 / 01 april 2024
  4 /5
  4 /5
  4 /5
  4 /5
 • 6 dagen
  450 km
  Incl. Verblijf
  De Ibiza Campagnolo Cycling Tour is een mooie combinatie van toeren en tevens met enkele sportieve elementen in 2 etappes. Deze meerdaagse tocht is uniek in Spanje en biedt de perfecte combinatie van een echte fietstocht en een kleine dosis competitie.
  07 oktober 2022 / 12 oktober 2022
  3 /5
  4 /5
  4 /5
  3 /5
 • incl vlucht
  5 dagen
  450 km
  Incl. Verblijf
  FIETS TRAVEL organiseert haar derde Costa Blanca Cycling Experience vanuit de Zuid-Spaanse kust Costa Blanca. Deze kust is enorm populair in het profpeloton vanwege het zachte mediterrane klimaat, goede wegen en zeer afwisselende landschap. Ervaar zelf hoe het is om daar als een echte prof te mogen leven.
  20 maart 2024 / 24 maart 2024
  Racefiets
  3.5 /5
  5 /5
  5 /5
  3.5 /5
 • 6 dagen
  350 km
  Incl. Verblijf
  Tijdens de fietsvakantie staat het ontdekken van het eiland Ibiza centraal met prachtige routes, verrassende lunches onderweg, bezoek aan de meest idyllische plekken die het eiland te bieden heeft. Aan niets zal het voor de innerlijke mens ontbreken, het eten en drinken is van topkwaliteit en we zullen je elke dag weer verrassen met onze pauze locaties.
  Kies je startdatum
  Racefiets
  3.0 /5
  4 /5
  5 /5
  3.0 /5
 • 5 dagen
  250 km
  Excl. Verblijf
  Girona ademt fietsen in elke bocht. Pak je gravelbike of mountainbike en laat de droom uitkomen. De beste wegen, de beste landschappen, de beste tracks wachten op je; een echte ansichtkaartfoto waarop alleen jij ontbreekt. Kies je afstand en geniet van je sport. Aan de poorten van Girona vindt u alles waar u altijd al naar op zoek was. Kom tot rust in het oude centrum van de stad, beleef de cultuur, meng u onder de mensen, geniet van de gastronomie en fiets vooral zoals u nog nooit eerder hebt gedaan. Tijdens deze trip kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan de prachtige, uitdagende en vooral avontuurlijke THE TRAKA 2024 editie. Tijdens je verblijf in het prachtige Can Portell kun je tevens gebruik maken van de tips en tricks van gravel-prof Piotr Havik. 
  25 april 2024 / 29 april 2024
  Gravel / Mountainbike - MTB
  4 /5
  4 /5
  3 /5
  4 /5
 • 8 dagen
  650 km
  Incl. Verblijf
  We bieden in de Franse Alpen een fijne locatie aan voor fietsvakanties in de bergen. In het centrum van Les Thuiles (nabij Barcelonette) ligt de kleinschalige 4-sterren Camping Le Fontarache.
  24 juni 2023 / 01 juli 2023
  Racefiets
  4 /5
  3 /5
  4 /5
  4 /5
 • 5 dagen
  400 km
  Incl. Verblijf
  Geniet van een echte Toscaanse ervaring in het prachtige Lucca! Door de prachtige ligging van deze historische vestigingsstad hoef je niet ver te reizen voor een speciale ervaring.
  13 mei 2023 / 17 mei 2023
  Racefiets
  3 /5
  5 /5
  5 /5
  3 /5
 • 6 dagen
  450 km
  Incl. Verblijf
  Veel de leukste fietsgroepen bieden we in de Franse Alpen een superlocatie aan voor een topfietsvakantie in de bergen. In het centrum van Saint Francois Longchamp ligt het kleinschalige 4-sterren vakantiepark Parc Madeleine.
  Kies je startdatum
  Racefiets
  4 /5
  4 /5
  5 /5
  4 /5

Cycle Travel biedt diverse groepsreizen aan. We verzorgen groepsreizen vanuit onze vaste locaties maar ook op aanvraag van onze klanten in andere landen of locaties. Het voordeel van de groepsreizen is dat de prijzen meestal wat gunstiger uitvallen door de grotere groepen die we huisvesten. Cycle Travel doet regelmatig de organisatie van groepsreizen voor klanten. Deze zogenaamde ‘private label’ reizen zijn de ultieme manier van klantenbinding voor bedrijven of relaties. We organiseren met veel passie en inlevingsvermogen onze reizen en willen daarmee er een onvergetelijke trip van maken. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor bij onze custom reizen.

Uitleg sportief niveau

MTB:

1ster: beginner 50km
2ster: boven beginner 60km
3ster: gemiddeld 70km
4ster: gevorderd 100km
5ster: pro 160km

Racefiets:

1ster: beginner 50km
2ster: boven beginner 60km
3ster: gemiddeld 70km
4ster: gevorderd 100km
5ster: pro 160km

Niveau 1: Starter-Beginner;
Je begint net met deze sport, hebt geen ervaring en ook geen achtergrond als sporter

Niveau 2: Beginner-Gemiddeld; 
Je begint net met deze sport, je hebt echter al ervaring met andere sporten dus start je met een goede basisconditie. Je fiets 1 a 2x per week.

Niveau 3: Gemiddeld; 
Je bent een sportief iemand, gaat een uitdaging niet uit de weg, sporten is minimaal 2 tot 4 per week, je kunt ook al wat hoogtemeters maken en met hogere gemiddeldes rijden.

Niveau 4: Gevorderd; 
Je bent een getrainde sporter, je zoekt een uitdaging in het sporten, je bent minimaal 3 tot 5 keer per week actief, hoogtemeters en een hoger gemiddelde zijn geen probleem

Niveau 5: Gevorderd/Prestatiegericht;
Je traint naar doelen toe, uitdagingen en er ook iets voor laten vind je niet erg, je bent gedreven en meerdere malen langer sporter per week zijn geen uitzondering, je bent prestatie gericht

Niveau 6: Gevorderd Plus; 
Als zeer getraind persoon wil je jezelf eens echt op limieten testen, je zoekt uitdagingen en bent ook bereid hiervoor te leven, het sporten is in het dagelijkse leven niet weg te denken.

Uitleg luxe niveau

Niveau 0-1,5: Tour zonder overnachting.  

Niveau 2-2,5: Cycle Travel voorziet een overnachting in een 2-sterren accommodatie.

Niveau 3-3,5:  Tour met overnachting in de betere bed & breakfast of 3-sterren hotel, hostel accommodaties.  Overnachtingen op basis van half-pension zijn een 3,5 waardering. 

Niveau 4-4,5:  Cycle Travel zorgt voor een 4-sterren accommodatie of boutique bed & breakfast. Optioneel is het bijboeken van een volpension (upgrade naar niveau 4,5 waardering). 

Niveau 5-5,5: Cycle Travel zorgt voor een luxere 4-sterren of 5-sterren accommodatie of boutique hotel. Het niveau van de lunch, catering onderweg of avondeten kunnen we upgraden naar 5,5. 

Niveau 6:  Cycle Travel zorgt voor een luxere 5-sterren accommodatie, boutique hotel of luxe pop-up locatie. Het niveau van de lunch, catering onderweg of avondeten kunnen we upgraden naar 6+ niveau indien gewenst.

Uitleg begeleiding niveau

Ons team van gepassioneerde begeleiders staat altijd voor u klaar. Voor elk type reis, evenement of clinic zorgt Cycle Travel voor de juiste begeleiding. We beschikken over een uitstekend netwerk van professionals.  

Met de ranking van 1 tot en met 6 geven we aan tot hoever de begeleiding is voorzien op een reis. Interesse in een upgrade? Laat het ons weten! Dan kijken we graag naar een passende oplossing. 

Niveau 0-1: een self-guided tour zonder begeleiding. Cycle Travel voorziet in de routes op GPX. 

Niveau 2-2,5: een self-guided tour zonder begeleiding inclusief routes op GPX en tips voor onderweg. Cycle Travel heeft op de locaties die bezocht worden een goodybag of contactpersoon die je als reiziger zal ontvangen.

Niveau 3-3,5: een self-guided tour zonder begeleiding inclusief routes op GPX en tips voor onderweg. Cycle Travel heeft een accommodatie op basis van een 3-sterren hotel of bed & breakfast. Er is ter plekke iemand aanwezig die bekend is met onze klanten en persoonlijk voor u klaar staat (niveau 3,5)

Niveau 4-4,5: een begeleidde tour inclusief routes op GPX en reisbegeleider op de fiets of in een volgauto.Cycle Travel heeft een accommodatie op basis van een 4-sterren hotel, hostel of bed & breakfast. Tijdens een begeleidde tour is het optioneel mogelijk om een monteur en masseur bij te boeken. (De waardering komt dan op 4,5)

Niveau 5-5,5: een volledig verzorgde vakantie met een compleet begeleidingsteam bestaande uit reisbegeleider, mechanieker en masseur. Er is voorzien in een volgauto inclusief verzorging onderweg tijdens de ritten. Het verblijf zal zijn in luxere chalets, hotels of boutique bed & breakfast. 

Niveau 6: de ultieme luxe fietsvakantie met toplocaties en zorgvuldig uitgezochte accommodaties. Alleen het allerbeste telt voor ons en u als klant! Laat u meeslepen in een next level fietsvakantie.

Uitleg zwaarte niveau

De zwaarte van een reis bepalen we globaal aan de hand van allerlei omstandigheden. Zwaarte kan bepaald worden door afstanden of door de hoogtemeters in afstanden. Daarnaast ervaar je een rit op een gravel of mountainbike al ‘zwaarder’ dan een racefiets rit. 

Per categorie is dit ongeveer waar je aan mag denken. Altijd bespreekbaar met ons zijn alternatieven of aangepaste routes waardoor de zwaarte ook beïnvloed wordt. 

Racefietsen – RacebikesAfstand max – Distance MaxHoogtemeters – Altitude indication
Niveau 170 km700-1100
Niveau 280 km1100-1500
Niveau 3100 km1500-2200
Niveau 4120 km2200-2800
Niveau 5150 km2800-3800
Hors Category175+ km3800-5500
Mountainbike – MTBAfstand max – Distance MaxHoogtemeters – Altitude indication
Niveau 130-50 km700-1000
Niveau 240-60 km1000-1300
Niveau 350-75 km1300-1800
Niveau 455-90 km1800-2400
Niveau 560-100 km2400-3300
Hors Category150+ km3800-5500
GravelAfstand max – Distance MaxHoogtemeters – Altitude indication
Niveau 130-50 km700-1000
Niveau 240-60 km1000-1300
Niveau 350-75 km1300-1800
Niveau 455-90 km1800-2400
Niveau 560-100 km2400-3300
Hors Category150+ km3800-5500