Locaties

Geheel verzorgd volgens jouw wensen

de mooiste locaties in binnen- en buitenland

Met zorg en passie uitgezocht voor u! Met trots presenteren we hier onze vaste locatie partners vanwaaruit we een zorgeloze en fijne Cycle Travel fietsvakantie kunnen aanbieden. 

Saint-François-Longchamp, Parc Madeleine (Frankrijk)

Fietsen in de Franse Alpen in een hele mooie ambiance op de Col de la Madeleine. Beklim alle mythische bergpassen in het grootste fietsgebied ter wereld.

Calpe, CCS Calpe (Spanje) NIEUW IN 2022!

Eivissa, Ibiza (Spanje)

Uniek hotel met alle luxe in Eivissa op het eiland Ibiza voor een super fiets vakantie van Cycle Travel

Bloubergstrand, Kaapstad (Zuid-Afrika)

Vlakbij Kaapstad ligt in het prachtige Bloubergstrand een toplocatie van Cycle Travel op het Big Bay resort. Ontdek Zuid-Afrika op een totaal andere manier per fiets vanuit hier.

Viana do Castelo, Feel Viana (Portugal)

Portugal is een droomplek voor wie op zoek is naar avontuurlijke vakanties in Europa. FeelViana Sport Hotel, gelegen in het noorden van Portugal, de parel, Viana do Castelo, kijkt uit over het dennenbos van het strand van Cabedelo. FeelViana is een duurzaam viersterrenhotel superieur, allemaal gemaakt van hout en perfect ingelijst in het omringende landschap.

Bedoin, CCS Mont Ventoux (Frankrijk)

Ons 18e-eeuwse historische “Cycle Coffee Society” huis is genesteld aan de voet van de Mont Ventoux, in het hart van het oude Bedoin, een charmant Provençaals dorp waar het leven rustig is, en fietsen een manier van leven is. Vele lokale ritten beginnen en eindigen voor de deur van onze Cycle Coffee Society, te beginnen met de grootste, zwaarste en beste van allemaal; de iconische Tour de France beklimming “de Ventoux”.

La Roche-en-Ardenne, Panache (België)

Fietsen en een onvergetelijk en comfortabel verblijf combineren? Dan zit je goed bij onze Cycle Travel locatie Panache Bike & Sleep. We bieden mogelijkheden voor zowel groepen als individuele fietsers.

Bormio, Ostello Alpino (Italie)

Een prachtige locatie in de Italiaanse Alpen. Beklim de iconische bergpassen zoals de Stelvio, Gavia en Mortirolo en geniet van de Italiaanse gastvrijheid en omgeving!

Gries im Sellrain, Landhaus Tyrol (Oostenrijk)

Ons gezellige, familie gerunde pension, bevindt zich op 1220 m hoogte in een rustige, maar toch centrale omgeving in het mooie dorp Gries im Sellrain. In de directe omgeving bevinden zich restaurants, een supermarkt, een sportwinkel en op 10 kilometer omhoog de berg op kom je in het bijzondere dorp Kühtai.

Ontvang het laatste nieuws als eerste

Follow us on social

Garantiefonds