NL EN DE FR ES

Over ons

Ontmoet ons team, ga geheel verzorgd met ons mee op reis

Onze visie

Onze wortels liggen in de fietssport en willen onze passie dan ook graag met jullie delen in de vorm van volledig verzorgde sportieve fiets vakanties. Onbezorgd je passie en hobby kunnen uitoefenen in de meest prachtige omgevingen/ op de meest prachtige fietslocaties met een professioneel begeleidings team.  Dat is onze missie!

Locaties

We bieden reizen aan in Europa en Afrika. We werken met eigen vaste locaties en partners om kwaliteit te garanderen. Al onze reizen worden nauwkeurig getest/verkend. Op elke locatie bieden we arrangementen aan die naar wens in te vullen zijn zodat je een afgestemd persoonlijk aanbod hebt.

Sportevenementen

Ook bieden wij professionele begeleiding en verzorging bij bestaande (sport) evenementen om optimaal te kunnen presteren en genieten. Om Nederland als fiets land ook nog even te laten gelden, hebben we ook hier arrangementen voor. 

Zit je favoriete locatie er niet bij, neem dan contact met ons op Custom made travel! Om reizen om maat te maken.

ontmoet het Cycle travel team

Ralf van Heugten

Fietsen zit in het bloed van deze ondernemer. Ralf is al vanaf zijn 8e levensjaar al actief op de racefiets. Vanaf 1992 raakte hij in de ban van het mountainbiken. Als laatbloeier reed Ralf in de jaren 1998 tot 2002 als semi prof onder andere bij de teams van AA drink en Be One.

In 2002 richtte hij samen met een paar jongens een nieuwe ploeg op. Dit team werd een jongensdroom ploeg met meteen een professionele status na het eerste jaar en diverse talenten die via deze ploeg er hun beroep van hebben kunnen maken. Voor Ralf waren dit de eerste stappen in het zelfstandig ondernemerschap.

Hij werd daarna eigenaar en manager van het Dolphin Trek mountainbike team met o.a. Bart Brentjens, Rudi van Houts, Alban Lakata, Nico Vink en vele anderen met als ultieme sportieve doel het bereiken van Olympische spelen in Peking van 2008.

Ralf heeft tijdens zijn team periode reizen en incentives georganiseerd voor sponsoren en partners van het team.

Na zijn loopbaan is hij in de retail gestapt en heeft daar diverse clinics en fiets vakanties georganiseerd voor klanten. In 2020 heeft Ralf zijn winkel Cycle Trend verkocht en zich weer gaan toeleggen op zijn oude passie.

“Door mijn passie voor fietsen en reizen vind ik het allerleukste aan Cycle Travel om de ervaringen van vroeger mee te nemen en nu voor iedereen toegankelijk te maken. Hoe het is om in een team te rijden en mensen de mooiste locaties en routes te laten zien over de hele wereld!”

Veerle Goossens

Deze Brabantse enthousiasteling spendeert al meer dan de helft van haar leven op een fiets.

Runt haar eigen cyclocross ploeg in combinatie met freelance marketing activiteiten.

Kan absoluut niet stilzitten en verplicht zichzelf daarom om te mediteren.

Ze is gek op delen, vooral van haar eten.

Ontbijt het liefst met havermout en kan uren spenderen op zoek naar het beste restaurant.

Probeert haar perfectionisme te temmen, hoewel dat voor haar metgezellen vaak verrekkes goed uit komt.

Wordt gelukkig van het ontmoeten van nieuwe mensen en delen van avonturen op de fiets. 

Jurre Vijn

Jurre is een echte alleskunner. Een zeer begaafde monteur, technisch uitmuntend en zorgt dat alle fietsen en materialen in topconditie blijven. Fietsen is zijn grote passie;
gravel, mountainbike en race zijn allemaal hobby’s voor hem.
Hij zal zijn studie combineren met Cycle Travel fietsvakanties en is in de weekenden ook werkzaam bij een specialistische fietsenwinkel.

Rob van den Brand

Rob is een van de meest ervaren monteurs uit het WorldTour circuit. Met zijn ruime kennis en ervaring opgebouwd in het professionele wielrennen is Rob een hele goede monteur maar vooral een gezelschap mens.

Van alle markten thuis; van het mechaniekers vak tot reisbegeleiding, sportmassages en zelfs een Kitesurf instructeur!

Tel daar bij op dat Rob ook nog eens 4 talen spreekt en het reizen in zijn bloed zit dan weet je genoeg; Rob wil je er graag bij hebben op onze reizen en events.

Suus van Lee

Suus is onze fanatieke reisleidster. Ze is zelf zeer fanatiek fietster op voornamelijk de racefiets. Ze is niet vies van een avontuur op de fiets met bepakking. In het dagelijks leven geeft Suus leiding bij Wildwoozt BSO kinderopvang. In de weekenden is ze vaak op pad met ons. Suus heeft een ruime ervaring aan reizen en avonturen en heeft naast een goed gevoel voor humor een tomeloze energie bij de groepen.

Haro Munsters

Haro is onze patron op fietsvakantie gebied. Al meer dan 20 jaar organiseert Haro de mooiste fietsvakanties en heeft hij een enorme passie voor koken. Het liefste werkt hij met verse streek gerechten. Haro staat voor gezelligheid en fietsplezier.

Vanaf de eerste ontmoeting was er een leuke klik tussen Haro en oprichter Ralf, ze organiseren samen al 4 jaar fietsvakanties.

Haro’s voorliefde om te fietsen zijn de Alpen, Pyreneeën en de Dolomieten.

Haro is altijd heel persoonlijk betrokken en een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken.

Met de Deurnese nuchterheid en humor is Haro je fijnste reisbegeleider en kan ook nog eens “verrekes” goed koken zoals ze dat zeggen.

Stan Diepstraten

Stan is een echte allrounder. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als monteur in een specialistische fietsenzaak en tegenwoordig werkzaam als commercieel medewerker bij een titanium fietsen fabrikant. Stan is al jaren mee op reis met diverse groepen als technische ondersteuning.

Fietsen zit in de genen van Stan, hij is al van jongs af aan met de race gestart en daar zijn de mountainbike en nu ook op de gravelbike erbij gekomen.

Geen enkel systeem of fiets is voor Stan onbekend terrein, een zekerheid voor onze reizigers dat hun fietsen in zeer goede handen zijn.

Eric van de Sande

IN MEMORIAM

Eric is op 5 september 2021 helaas overleden.
Zijn strijd tegen de ziekte ALS was een oneerlijke….
Er waren twee woorden die niet in Eric zijn woordenboek voor kwamen: verliezen en opgeven.
Opgeven heeft hij nooit gedaan! Maar helaas heeft hij de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte ALS niet kunnen winnen.

Eric was een van de meest ervaren monteurs uit het professionele circuit. Hij was o.a. drievoudig monteur van de Olympische Spelen geweest voor TeamNL en een vaste waarde voor diverse teams en nationale ploegen.

Eric had een ruime ervaring aan reizen en deelnames aan diverse evenementen. Heeft zich de laatste jaren toegespitst op op de technische sport op de grote sport evenementen zoals Tour Transalp race en mountainbike

Ontvang het laatste nieuws als eerste

Follow us on social

Garantiefonds