NL EN DE FR ES

Volgauto’s

Cycle Travel volgauto's voor een onbezorgde rit

Cycle Travel volgauto's

Laat je reis, business ride of vakantie begeleiden door een van onze fantastische volgauto’s. Voorzien van complete set-ups van dakdragers en trekhaak dragers. Zelf samen te stellen voor elke reis. We werken met de topmaterialen van o.a. Thule om te zorgen dat de fietsen veilig vervoerd worden. 

Audi A4 S-line

Ons werkpaard in de collectie. Deze luxe uitgevoerde Audi A4 S-line editie is een krachtige en zuinige alleskunner. Voorzien van een trekhaak en daarmee ook geschikt voor 4 fietsen achterop of een aanhanger. 
In combinatie met een dakdrager constructie kunnen we upgraden naar maar liefst 4 tot 8 fietsen. Dus maximaal kunnen we zelfs 10 fietsen meenemen met deze auto. 

Specificaties: 
Merk: Audi
Model: A4, S-Line editie
Brandstof: Diesel (verbruik 1/23) 
Aantal fietsen: 4 op trekhaak, 6-8 op dak race. 4 op dak met gravel of mountainbike. 

Verhuur opties:
1-Inclusief chauffeur 
2-Exclusief chauffeur

Audi Rs4 b8

Wil je de snelste en vetste volgauto van het circuit!? Dan is deze auto een must have om je rit, business ride of evenement te upgraden!
Deze luxe uitgevoerde Audi RS4 B8 is de laatste Audi met die echte atmosferische V8 en dito geluid middels een Capristo getuned uitlaatsysteem. 
In combinatie met een dakdrager constructie van Thule kunnen we upgraden naar maar liefst 4 fietsen meenemen. Met een andere setup op puur alleen racefietsen zelfs 6-8 fietsen.
Deze volledige custom team auto heeft een waanzinnige uitstraling en is alleen inclusief chauffeur in te zetten. 

Specificaties: 
Merk: Audi
Model: RS4 B8, 4.2 V8
Brandstof: Super Plus (verbruik 1/8) 
Aantal fietsen: 6-8 op dak race of 4 op dak met gravel/mountainbike. 

Verhuur opties:
1-Inclusief chauffeur 

Fietsvakanties, business ride of evenement met een cycle travel volg auto

Next level reizen is niet compleet zonder een goede volgauto, teamauto of echte “ploegleidersauto” zoals in de volksmond wel eens genoemd wordt.
Zorg met onze mooie auto’s van Audi voor de juiste uitstraling en verzorging op uw fietsvakantie, business ride of evenement. 

Met onze diverse mogelijkheden voor set ups op zowel dak als trekhaak zorgen we voor een juiste afstemming op uw evenement of rit. 
Vraag naar de mogelijkheden en kleed uw reis helemaal af met deze volg auto’s.

Wil je alles weten over ons paradepaardje? Klik op dit leuke item dat we met Autoblog hadden over het ontstaan van een van de meeste excentrieke volg auto’s in het circuit inmiddels! 

Ontvang het laatste nieuws als eerste

Follow us on social

Garantiefonds