Partners

Geheel verzorgd volgens jouw wensen

Cycle Travel partners

Cycle Travel werkt nauw samen met haar partners. Dankzij deze samenwerkingen, productondersteuning en support kunnen wij hoogwaardige fietsvakanties aan blijven bieden. 
Bij onze partners zitten onze vaste locaties maar ook is gedacht aan alles rondom onze reizen zoals diensten voor medische keuringen, verhuur van equipment en fietsen. Cycle Travel staat samen met haar partners voor de beste en betrouwbare kwaliteit!

 

Krijg inzicht in alle aspecten van je gezondheid, welzijn en prestaties met Ancora Health. Neem de regie over je eigen gezondheid met dit unieke persoonlijke gezondheidsprogramma. Uitgebreide analyse. Data-gedreven adviezen.
Findyourbike is de marktplaats voor racefietsen, mountainbikes, E-bikes, fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding. Het gehele aanbod op de website is een combinatie van nieuwe artikelen van fietsenzaken en tweedehands fietsen en accessoires en onderdelen van consumenten. De marktplaats biedt alles wat er te koop is voor de fanatieke wielrenner of MTB-er of recreatieve fietser.
Villa Parcs beschikt over twee vakantieparken in Zuid-Frankrijk. Zowel in de zomer als in de winter genieten gasten van een vakantie in Zuid-Frankrijk. Parc Madeleine is gelegen in Saint-François-Longchamp en is de plek voor een wintersportvakantie. Uiteraard is het in de zomer hier ook heerlijk vertoeven en een prachtige bestemming voor buitensporten. Les Forges Villas is gelegen nabij de stad Poitiers in het zuid-westen van Frankrijk. Op dit kleinschalige park staan luxe villa’s en bieden een heerlijke plek om te genieten van het Franse plattelandsleven.
Cycle Travel heeft een mooie partner in crime. Eentje met dezelfde passie voor fietsen op een next level. Cycle Coffee Society-huizen zijn geen hotels, we zijn top locaties, van waaruit u uw ritten kunt starten. Alle Cycle Coffee Society huizen liggen in de buurt van de beste wegen ter wereld – of het nu asfalt, gravel of onverhard is. Onze huizen bevinden zich op epische locaties over de hele wereld. Beginnend met Bédoin in de Provence en andere fantastische locaties die snel zullen volgen.
EBS staat voor Event & Brand Structures en onze naam zegt het eigenlijk al. Wij zijn gespecialiseerd in het branden van jouw bedrijf op evenementen. Een samenwerking met EBS zorgt ervoor dat jouw merk opvalt tussen al die anderen op zowel kleine als grote evenementen. Laat ons weten wat voor project je hebt en wij doen de rest.
Of het nu de spectaculaire natuur ontdekken is of de wereld rondreizen met familie en vrienden, we willen allemaal graag genieten van een actief leven.
‘Travel Service WorldWide (TSWW) verzorgt privé, vracht en medische vluchten over de hele wereld. Vlieg met uw eigen gezelschap vanuit nationale en regionale luchthavens naar uw fietsbestemming!
Arpafly is een jonge onderneming met Zeeuwse roots. Wij zijn opgegroeid rondom het water. Wonen aan het water heeft iets bijzonders. Het is niet voor niets de droom van velen om aan of bij het water te wonen. Het water is voor ons een inspiratiebron die we graag op een unieke wijze met u willen delen. De aantrekkingskracht van het water biedt je de rust en ruimte om het jachtige leven achter u te laten. Wij zijn trots dat we met onze duurzame producten de koers hebben uitgezet voor een ontspannen en unieke beleving op het water.
One Suites Hotel Ibiza biedt alles wat je als gast mag verwachten in Ibiza. Van een prachtige locatie tot topkwaliteit eten & drinken met een uniek uitzicht!
Fietsen en een onvergetelijk en comfortabel verblijf combineren? Dan zit je goed bij onze Cycle Travel locatie Panache Bike & Sleep. We bieden mogelijkheden voor zowel groepen als individuele fietsers.
Portugal is een droomplek voor wie op zoek is naar avontuurlijke vakanties in Europa. FeelViana Sport Hotel, gelegen in het noorden van Portugal, de parel, Viana do Castelo, kijkt uit over het dennenbos van Cabedelo. FeelViana is een duurzaam viersterrenhotel superieur, allemaal gemaakt van hout en perfect ingelijst in het omringende landschap.

Ontvang het laatste nieuws als eerste

Follow us on social

Garantiefonds