NL EN

Tour de Cycle Trend 2021 Guillestre (Frankrijk)

Tour de Cycle Trend Guillestre, Frankrijk, 2021

In juni was er een hele speciale reis. De Tour de Cycle Trend 2021 ging toch door ondanks dat de vooruitzichten nog lang heel spannend waren met code oranje. Gelukkig waren er ook dit jaar weer de nodige voorbereidingen getroffen om ieder een veilige en fijne reis te kunnen bieden.

Extra speciaal was dat Cycle Trend dit al voor de 4e keer organiseerde en dat we wederom terug mogen kijken op weer een zeer geslaagde reis.

Ook bijzonder was dat door oud-eigenaar van Cycle Trend Ralf van Heugten deze reis gehost werd voor de nieuwe eigenaar Davy Koppen. Davy is er volgend jaar zeker bij, we hebben alvast een save the date: 18 tot en met 23 juni 2022!

Cycle Trend had voor een zeer riant gevulde goody-bag gezorgd. Een mooi t-shirt van de Tour de Cycle Trend, een koffiemok van Wahoo, een test smeermiddel van Dynamic en goed gevulde bidon van sportvoeding merk Maurten.

Nadat iedereen keurig een anti-gen test inclusief reiscertificaat had bemachtigd in Nederland gingen we eindelijk weer eens rijden in de prachtige Franse Alpen. Het gebied rondom Guillestre leent zich voor mooie iconische beklimmingen zoals Risoul, Col d’Izoard, Col de Bonnet, Col de Vars etc. etc. We hebben ze allemaal bedwongen die week!

In de avonden zorgde onze kok Haro voor het eten, Eric en Jurre voor de fietsen en Mira voor broodnodige herstelmassages. Een mooi team voor een leuke club mensen. Het weer was ons de hele week gunstig gezind en het sfeertje was weer top. We hebben allemaal weer zin in volgend jaar!

Speciale dank aan Cycle Trend voor het wederom mogelijk maken van deze fantastische reis, tot in 2022!

Hieronder zijn de foto’s en impressies van een week Tour de Cycle Trend.