NL EN DE FR ES

Vuelta Ibiza Campagnolo 2022 (7-12/10/22)

In het kort

Neem deel aan de Vuelta Ibiza Campagnolo tour van 2022. Op 8 en 9 oktober 2022 wordt het eiland Ibiza opnieuw het epicentrum van het fietstoerisme in Spanje. In dit arrangement is de inschrijving inbegrepen en de verzorging rondom het evenement.

Hoogtepunten:
– Uniek evenement met de mooiste idyllische plekken van Ibiza
– Race element aanwezig ivm tijdwaarneming, zeer professioneel evenement en beperkt aantal deelnemers
– Mooie rit met begeleiding en verzorging onderweg, een mooie mix van toeren met competitie elementen erin
– Verrassingstocht in programma & gratis shirt in Ibiza stijl
3 /5
5 /5
4 /5
3 /5
07 oktober 2022 / 12 oktober 2022
Racefiets
[print_product id="PRODUCT_ID" mode="pdf" show_icon="no"]

1.199,00

6 dagen
220 km
Incl. Verblijf

Extra opties

Medische keuring verplicht

Voor de reis is een medische keuring vereist! Maak een afspraak bij Ancora Health. Zij hebben een Health studio in zowel Eindhoven als Amsterdam. Voor deze reis is minimaal vereist een sportmedisch rapport aan te tonen voor de organisatie van dit evenement. Ons advies is om minimaal voor "Basis Plus" te gaan maar we altijd adviseren om voor een uitgebreid sportmedisch onderzoek te kiezen (USMO). Ancora is aangesloten bij SMI Federatie en SCAS gecertificeerd. Dat betekent dat je bij de meeste Nederlandse zorgverzekeraars geld terug kunt krijgen voor de Ancora-pakketten. Een gemiddelde vergoeding is al snel €150,-. Op de site van Ancora kun je zelf je vergoeding laten berekenen.  

EVOC Travel Bike Bag Pro Fietstas Rental-Huur

Al jarenlang biedt de Evoc Bike travel bag pro fietskoffer zwart dé oplossing voor het vervoeren van bijna elk type fiets. Cycle Travel biedt deze toptas dan ook in de verhuur zodat uw fiets veilig, beschermd en onbeschadigd op de plaats van bestemming zal arriveren.

9,95

9,95

Details

WELKOM BIJ DE IBIZA CAMPAGNOLO FIETSTOUR 2022!

Neem deel aan de Vuelta Ibiza Campagnolo tour van 2022. Op 8 en 9 oktober 2022 wordt het eiland Ibiza opnieuw het epicentrum van het fietstoerisme in Spanje. In dit arrangement is de inschrijving inbegrepen en de verzorging rondom het evenement.

Met de ervaring en het vertrouwen dat we in de loop der jaren hebben opgedaan en de duizenden wielrenners die aan onze race hebben deelgenomen, bereiden we een weekend vol wielrenners voor, met heerlijke tochten door spectaculaire landschappen, adembenemende uitzichten, fijne zandstranden en kristalhelder  water. De route loopt door het unieke, adembenemende landschap van het MAGISCHE EILAND IBIZA.

De Ibiza Campagnolo Cycling Tour is een race in een proloog en 2 etappes en is uniek in Spanje en biedt de perfecte combinatie van een echte fietstocht en een kleine dosis competitie. In feite zijn de etappes opgedeeld in 2 dagen puur toeren en 2 dagen met een tour in combinatie met een competitie element (segmenten die op tijd gereden worden). Niets moet, alles mag en kan, het ontzettende vrije karakter van deze tocht waarin alles zit wat je zoekt is geweldig!

VROEGBOEKKORTING VAN €100,- TOT EN MET 01-04-2022!


PROGRAMMA:

Dag 1:
7 oktober 2022

Aankomstdag. Inchecken hotel en verkennen omgeving. Afstellen van de fietsen en lekker uitrusten voor de dagen die gaan volgen!

Dag 2: 
8 oktober 2022
Proloog en Etappe 1; San Antoni – San Antoni.  Afstand: 60 km met een kort getimede gedeelte in de baai van Cala Vadella.

Dag 3: 
9 oktober 2022
Etappe 2; Koninginnenrit San Antoni – San Antoni. Afstand: 90km met twee getimede beklimmingen.

Dag 4: 
10 oktober 2022
Verrassingsdag; we herstellen van de etappes en trakteren jullie op een unieke Ibiza ervaring! Afsluiting in Ibiza stad in avond.

Dag 5:
11 oktober 2022
Let’s explore the island; we maken nog een prachtige rit over het eiland met de mooiste spots!

Dag 6:
12 oktober 2022
Terugreis**
N.B.: bij avondvlucht plannen we in de ochtend nog een mooie korte rit indien gewenst
**=opties vluchten zie onder


 

BESCHRIJVING:

De Campagnolo Cycling Tour van Ibiza is het enige etappe-evenement in Spanje dat de meest authentieke en oprechte wielertochten perfect combineert met een kleine dosis competitie.

In deze editie heeft de organisatie besloten te beginnen met een eerste etappe die het zuiden van het eiland aandoet, met vertrek en aankomst in Sant Antoni en een route van 60 km, met een getimed gedeelte in Cala Vadella dat de classificatie zal gaan filteren . De renners kunnen op zondag genieten van de koninginnenrit met een route van 90 km en twee getimede beklimmingen die de verschillen in het klassement beginnen te markeren.

Twee competitieve dagen zullen het laatste zetje geven aan een speciale editie voor het hebben van twee dagen, de eerste van de competitieve etappes is een proloog van 4,4 km grenzend aan de baai van Portmany. De laatste dag komt de echte dosis competitie die alle fietsers verwachtten, met een test van 64 km afstand, waarin een eerste gedeelte zal worden afgelegd tussen San Rafael en Santa Inés, om deel te nemen aan een circuit van 14 km tussen de steden Santa Inés en San Mateo, een circuit dat ze 3 ronden zullen moeten afleggen, om later terug te keren om de 14 km af te leggen die de lopers zal scheiden van de finishlijn in San Rafael.


 

De Campagnolo Fietstocht van Ibiza wordt een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen!!!

EXTRA services bij te boeken*;
Eenpersoonskamer ; boek een eigen prive kamer tegen bijbetaling. (bijbetaling €250,00)
Vluchten of transfer naar Ibiza*
Fiets verhuur*.
Energie repen en gels voor 4 dagen*.
Sportmassage van €70,00 per uur; plan gedurende de week een welverdiende sportmassage. Herstel beter van je inspanningen. Mocht je bij willen boeken kan dat ter plekke.
*=vraag naar de mogelijkheden. 

WAT IS INBEGREPEN?
-Inschrijfgeld van €100,- voor deelname aan de Vuelta Ibiza Campagnolo.
-5 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer in het 5-sterren ONE hotel (5 sterren) op basis van bed & breakfast.
-Transfer van vliegveld naar ONE Suites Hotel Ibiza
-Mechanische ondersteuning met onze eigen monteur
-Reisbegeleiding tijdens de tochten
-Verzorging tijdens- en na de tochten van de Vuelta Ibiza Campagnolo

WAT IS NIET INBEGREPEN?
-verzekering.
-Reserve onderdelen of uitrusting.
-Medische dekking.
-Vliegticket.
-Avondeten en sportvoeding onderweg.


**VLUCHT OPTIES TRANSAVIA

Heenvlucht:
07-10-2022

12:30-15:00 Eindhoven – Ibiza HV6517
05:30-8:05 Amsterdam – Ibiza HV5671
19:10-21:45 Amsterdam – Ibiza HV5673

Terugvlucht:
12-10-2022
10:05-12:30 Ibiza – Eindhoven HV6514
20:05-22:30 Ibiza – Eindhoven HV6518
21:55-00:30 Ibiza – Amsterdam HV5674

Locatie: Eivissa, One Suites Hotel, Ibiza (Spanje)

Uniek hotel met alle luxe in Eivissa op het eiland Ibiza voor een super fiets vakantie van Cycle Travel

Lees meer

Foto's

Ontvang het laatste nieuws als eerste

Follow us on social

Garantiefonds

Uitleg sportief niveau

MTB:

1ster: beginner 50km
2ster: boven beginner 60km
3ster: gemiddeld 70km
4ster: gevorderd 100km
5ster: pro 160km

Racefiets:

1ster: beginner 50km
2ster: boven beginner 60km
3ster: gemiddeld 70km
4ster: gevorderd 100km
5ster: pro 160km

Niveau 1: Starter-Beginner;
Je begint net met deze sport, hebt geen ervaring en ook geen achtergrond als sporter

Niveau 2: Beginner-Gemiddeld; 
Je begint net met deze sport, je hebt echter al ervaring met andere sporten dus start je met een goede basisconditie. Je fiets 1 a 2x per week.

Niveau 3: Gemiddeld; 
Je bent een sportief iemand, gaat een uitdaging niet uit de weg, sporten is minimaal 2 tot 4 per week, je kunt ook al wat hoogtemeters maken en met hogere gemiddeldes rijden.

Niveau 4: Gevorderd; 
Je bent een getrainde sporter, je zoekt een uitdaging in het sporten, je bent minimaal 3 tot 5 keer per week actief, hoogtemeters en een hoger gemiddelde zijn geen probleem

Niveau 5: Gevorderd/Prestatiegericht;
Je traint naar doelen toe, uitdagingen en er ook iets voor laten vind je niet erg, je bent gedreven en meerdere malen langer sporter per week zijn geen uitzondering, je bent prestatie gericht

Niveau 6: Gevorderd Plus; 
Als zeer getraind persoon wil je jezelf eens echt op limieten testen, je zoekt uitdagingen en bent ook bereid hiervoor te leven, het sporten is in het dagelijkse leven niet weg te denken.

Uitleg luxe niveau

Niveau 0-1,5: Tour zonder overnachting.  

Niveau 2-2,5: Cycle Travel voorziet een overnachting in een 2-sterren accommodatie.

Niveau 3-3,5:  Tour met overnachting in de betere bed & breakfast of 3-sterren hotel, hostel accommodaties.  Overnachtingen op basis van half-pension zijn een 3,5 waardering. 

Niveau 4-4,5:  Cycle Travel zorgt voor een 4-sterren accommodatie of boutique bed & breakfast. Optioneel is het bijboeken van een volpension (upgrade naar niveau 4,5 waardering). 

Niveau 5-5,5: Cycle Travel zorgt voor een luxere 4-sterren of 5-sterren accommodatie of boutique hotel. Het niveau van de lunch, catering onderweg of avondeten kunnen we upgraden naar 5,5. 

Niveau 6:  Cycle Travel zorgt voor een luxere 5-sterren accommodatie, boutique hotel of luxe pop-up locatie. Het niveau van de lunch, catering onderweg of avondeten kunnen we upgraden naar 6+ niveau indien gewenst.

Uitleg begeleiding niveau

Ons team van gepassioneerde begeleiders staat altijd voor u klaar. Voor elk type reis, evenement of clinic zorgt Cycle Travel voor de juiste begeleiding. We beschikken over een uitstekend netwerk van professionals.  

Met de ranking van 1 tot en met 6 geven we aan tot hoever de begeleiding is voorzien op een reis. Interesse in een upgrade? Laat het ons weten! Dan kijken we graag naar een passende oplossing. 

Niveau 0-1: een self-guided tour zonder begeleiding. Cycle Travel voorziet in de routes op GPX. 

Niveau 2-2,5: een self-guided tour zonder begeleiding inclusief routes op GPX en tips voor onderweg. Cycle Travel heeft op de locaties die bezocht worden een goodybag of contactpersoon die je als reiziger zal ontvangen.

Niveau 3-3,5: een self-guided tour zonder begeleiding inclusief routes op GPX en tips voor onderweg. Cycle Travel heeft een accommodatie op basis van een 3-sterren hotel of bed & breakfast. Er is ter plekke iemand aanwezig die bekend is met onze klanten en persoonlijk voor u klaar staat (niveau 3,5)

Niveau 4-4,5: een begeleidde tour inclusief routes op GPX en reisbegeleider op de fiets of in een volgauto.Cycle Travel heeft een accommodatie op basis van een 4-sterren hotel, hostel of bed & breakfast. Tijdens een begeleidde tour is het optioneel mogelijk om een monteur en masseur bij te boeken. (De waardering komt dan op 4,5)

Niveau 5-5,5: een volledig verzorgde vakantie met een compleet begeleidingsteam bestaande uit reisbegeleider, mechanieker en masseur. Er is voorzien in een volgauto inclusief verzorging onderweg tijdens de ritten. Het verblijf zal zijn in luxere chalets, hotels of boutique bed & breakfast. 

Niveau 6: de ultieme luxe fietsvakantie met toplocaties en zorgvuldig uitgezochte accommodaties. Alleen het allerbeste telt voor ons en u als klant! Laat u meeslepen in een next level fietsvakantie.

Uitleg zwaarte niveau

De zwaarte van een reis bepalen we globaal aan de hand van allerlei omstandigheden. Zwaarte kan bepaald worden door afstanden of door de hoogtemeters in afstanden. Daarnaast ervaar je een rit op een gravel of mountainbike al ‘zwaarder’ dan een racefiets rit. 

Per categorie is dit ongeveer waar je aan mag denken. Altijd bespreekbaar met ons zijn alternatieven of aangepaste routes waardoor de zwaarte ook beïnvloed wordt. 

Racefietsen – RacebikesAfstand max – Distance MaxHoogtemeters – Altitude indication
Niveau 170 km700-1100
Niveau 280 km1100-1500
Niveau 3100 km1500-2200
Niveau 4120 km2200-2800
Niveau 5150 km2800-3800
Hors Category175+ km3800-5500
Mountainbike – MTBAfstand max – Distance MaxHoogtemeters – Altitude indication
Niveau 130-50 km700-1000
Niveau 240-60 km1000-1300
Niveau 350-75 km1300-1800
Niveau 455-90 km1800-2400
Niveau 560-100 km2400-3300
Hors Category150+ km3800-5500
GravelAfstand max – Distance MaxHoogtemeters – Altitude indication
Niveau 130-50 km700-1000
Niveau 240-60 km1000-1300
Niveau 350-75 km1300-1800
Niveau 455-90 km1800-2400
Niveau 560-100 km2400-3300
Hors Category150+ km3800-5500

Locatie: Eivissa, One Suites Hotel, Ibiza (Spanje)